Køb din Nintendo Game Boy, udstyr og spil hos Nes Bozz.

Brugt Game Boy

Bip lyde, sort hvid grafik – i hvert fald i starten – og trangen til at flytte Game Boyen til siden - for at få Mario til at hoppe bare lidt længere - er alt sammen en del af den nostalgi, der følger med, når man mindes de forskellige Game Boys. Mario kunne være med på farten, og man behøvede ikke at vente på at komme hjem for at kunne nyde underholdning af samme kvalitet som på konsollerne. Hos Nes Bozz sælger vi brugte Game Boys i flere varianter og versioner.

Før den oprindelige Game Boy, havde man kunnet købe håndholdte spillemaskiner – Game & Watch blandt de mere kendte - , men Game Boyen var den første med et utal af spil – og så naturligvis den fantastiske 8-bit grafik! Game Boyen var let at have med over alt og var god til at underholde børn – og voksne – på lange rejser. Den blev hurtigt fantastisk populær og blev genudgivet i 1996 og 1998 – og endelig kom der lys i skærmen! Vi har et godt sortiment af brugte Game Boys med tilhørende spil.

Efter at have haft grå Mario med overalt - på sin efterhånden godt brugte Game boy – udkom Nintendo med Game Boy Color. Endelig kunne ens trofaste spil følge med og samtidig have farve og liv. Disse er dog for længst gået ud af produktion, og i dag kan man kun købe en brugt Game Boy Color.

Da Game Boy Advance udkom, havde den fået et totalt redesign, der efterlod de gamle brugte Game Boys i skuffen. Et fuldstændig nyt udseende, 32bit grafik og fyldt med farver og lyd var Game Boy Advance en værdig efterfølger til de originale perler. Den var uden tvivl en af de stærkeste håndholdte konsoller og kunne måle sig med Super Nintendoen (SNES).

Som tiden går, kan det være vanskeligt at anskaffe sig en brugt Game Boy – især hvis den skal være i god stand. Hos Nes Bozz tager vi kærligt hånd om de brugte Game Boys, vi får hjem. Vi gennemgår dem og sikrer os, at de virker som de skal, inden vi sælger dem. Hvis vi vurderer, de er i for dårlig stand, bliver de kasseret. Det er din sikkerhed for, at når du køber dem hos os, så virker de brugte Game Boys optimalt – herudover stiller vi gerne garanti, på de brugte Game Boys vi sælger.

Der er nostalgi og minder forbundet med de gamle Game Boys, der vækker barndomsminder hos mange af os. Det er antikviteter og testamenter til deres æra, der har gjort håndholdte konsoller, til det de er i dag. Når vores børn spiller på deres avancerede Nintendoer, kan vi tage vores gamle brugte Game Boy frem og vise dem begyndelsen. Vi kan vise dem alle de kulte spil fra Mario til Wario – og her behøver de ikke vente måneder på at kunne prøve et nyt spil, hvor udgivelses datoer syntes at trække i langdrag.

Referencer: http://en.wikipedia.org/wiki/Game_Boy
http://en.wikipedia.org/wiki/Game_boy_advance