Vi har masser af Xbox 360 på lager, så mangler du en maskine, et spil eller noget udstyr så kik forbi Nes Bozz.

Brugt Xbox 360


Xbox 360 var den anden konsol, der blev udgivet af Microsoft og var en del af 7 generations konsollerne, som var med til at revolutionere interaktionen med konsollerne. Det var en af de første konsoller med wifi, hvor man brugte konsollen til kommunikation og konkurrencer. Den efterkom det behov, der var opstået hos computerne med altid at være i kommunikation med omverdenen. Med Xbox 360 var konsoller ikke længere noget isoleret. Hos Nes Bozz sælger vi brugte Xbox 360 i god stand.

Xbox 360 har exceptionel grafik og var en kraftig konsol på det tidspunkt, hvor den blev udgivet – det er den i øvrigt stadig. Især brugere som var meget inde i emulator spil – som fly og bilrace – var det en stor succes hos – såvel som skydespil. Grafikken og hastigheden var helt i top, og det gjorde den exceptionel velegnet til hardcore spil. Den nåede dog at få en heftig modstander i Nintendo Wii'en, og som modsvar udviklede man til Xbox'en ”Kinect”. Xbox Kinect gjorde brugeren i stand til at interagere med konsollen uden brug af controllers. Hos Nes Bozz sælger vi brugte Xbox 360 i Elite, slimline og Arcade versionen.

De brugte Xbox findes i forskellige versioner, der varierer i størrelser, hastighed og styrke. Det gør, at du lettere kan købe en konsol, der tilpasser dine behov – og tager hensyn til prisen, hvis det skulle være det væsentligste element.

Du kan få en lang række gode spil til din brugte Xbox. Bl.a. Biowares populære spilserier Dragon Age og Mass Effect - og naturligvis også andre spil som Portal og Halo. Den brugte Xbox’s uplink til internettet gør den velegnet til at spille online. Du kan inde i systemet skabe din egen avatar til at repræsentere dig. Xbox 360 har fokuseret meget på sine online funktioner, og er derfor en af de letteste og kraftigste konsoller at anvende online. Den giver adgang til nye trailers og demoer, men kræver dog at man bliver forbundet til ”Marketplace” , der koster et mindre beløb.

De brugte Xbox 360 har utroligt mange funktioner og ud over at være kraftige, er de også alsidige. De er designet til at være en bedre gaming platform end computeren – og ikke mindst et solidt alternativ.

Når du køber en brugt Xbox 360 hos os, kan du være sikker på, at maskinen og udstyret er i orden, da vi altid sørger for at gennemgå vores produkter, inden vi sender dem videre. Vi sørger for reparation og tilbyder naturligvis reklamationsret på produkterne. Det gælder både vores brugte Xbox 360 samt tilhørende spil og udstyr. Dette giver en sikkerhed, du ikke nødvendigvis kan få hos en privat forhandler af brugte Xbox m.m. Nes Bozz ønsker, at du skal få mest ud af de produkter, du køber hos os, og ønsker ikke at du skal have nogle bekymringer i forhold til at købe en brugt Xbox.

Ligeledes sælger vi også brugt Xbox 360 tilbehør og en masse spil.

  

Referencer: http://da.wikipedia.org/wiki/Xbox_360