Vi har masser af Playstation 1 på lager, så mangler du en maskine, et spil eller noget udstyr så kik forbi Nes Bozz.

Brugt Playstation


Playstation er produceret af SONY og udkom først i 1994. Den blev hurtig populær – og det er særligt grafik og spil som Final fantasy og bilspil (emulatorer), der blev et af de vigtigste salgsargumenter. Den var et modspil til computeren og skulle give den bedste gaming oplevelse med en kombination af grafik og avancerede kontrollers. Det gjorde den til en af de mest solgte konsoller nogensinde. De er i dag udgået af produktion, men du kan stadig købe en brugt Playstation hos Nes Bozz.

Sony Playstation var den første konsol, der brugte CD-rom, hvilket fornyede industrien. Oprindeligt arbejdede Playstation sammen med Nintendo, men pga. uoverensstemmelser mellem selskaberne blev samarbejdet ophævet. Playstation formåede et dække at andet segment og lagde alt deres fokus på grafik og kraftige maskiner – hvorimod Nintendo fokuserede mere indadrettet, med innovativt i udviklingen af deres produkter.

Playstation fokuserede også på lyd og samarbejdet mellem den og grafikken. Herudover er der udgivet et hav af gode spil – især bil spil og simulatorer. Blandt de mest kendte er Grand Theft Auto, men også platformsspil som Crash Bandicoot havde stor succes på maskinen.

Den første Playstation udkom i to udgaver; den originale og genudgivelsen fra 2000 Psone. Psone var mindre og havde et lidt anderledes design end den oprindelige. I dag kan du finde brugte Playstations, som stadig har bibeholdt deres høje underholdningsværdi.

Alle vores brugte Playstations bliver testet, inden vi sælger dem videre, og der er naturligvis reklamationsret på vores varer.


Referencer:http://classicgames.about.com/od/consoleandhandheldgames/p/History-Of-The-Sony-Playsation-Kick-Starting-The-Disc-Revolution.htm
http://en.wikipedia.org/wiki/PlayStation