Køb din Nintendo Wii, udstyr og spil hos Nes Bozz.

Brugt Nintendo Wii


Udgivet i 2006 blev Nintendo Wii’en hurtigt en af de mest solgte konsoller på markedet. Kritikere beklagede sig over grafikkens lave opløsning, men tog ikke højde for Nintendo Wii’ens innovative design. Dens intuitive controllers gjorde den et hit blandt både unge og gamle. Controllerne formåede at få skabt en ny type gameplay, der gjorde populære spil som ”Wii Sports”, ”Mario kart”, ”Wii Fit” og ”Zelda” til en sand fornøjelse. Hos Nes Bozz sælger vi brugte Nintendo Wii’s såvel som spil og tilbehør.

Nintendo Wii var den første konsol, der gjorde brug af sensorer i sit gameplay. Det er grunden til, at den hurtigt blev en succes, da alle aldre let kanbenytte den. Dens formål er at gøre gameplayet så intuitivt som muligt – og det formår den i allerhøjeste grad. Derfor blev den markedets mest solgte konsol. Nes Bozz bestræber sig på at sælge disse brugte Nintendo Wii’s i den bedste stand.

En anden uforudset fordel ved Nintendo Wii’en er, at nogle mennesker faktisk begyndte at tabe sig af at anvende den. Derfor blev der hurtigt udviklet et stort antal spil designet med formålet at komme i form – det mest kendte værende Wii Fit. Derfor er det stadig en god ide at købe en brugt Nintendo Wii, da der allerede nu er udviklet alle de nødvendige spil til den, hvorimod hvis du køber en ny konsol, bliver du nød til at vente på at spillene bliver udviklede.

Nintendo Wii’en har fået efterfølgeren Nintendo Wii U, men Nintendo Wii er stadig efterspurgt. Selvom den er taget ud af produktion, er en brugt Nintendo Wii vejen frem – og så er alle de originale Nintendo spil allerede udgivet til den.

Hos Nes Bozz gennemgår vi produkterne, når vi får dem hjem, og sikrer os, at den brugte Nintendo Wii er i god stand, inden vi sælger den til dig. De bliver grundigt undersøgt. Hvis de ikke fungerer, som de skal, bliver de brugte Nintendo Wii’s kasseret.

Når du køber en brugt Nintendo Wii hos os, er du fri for at bekymre dig om, hvilken stand den er i, fordi vi både renoverer den og selvfølgelig har 2 års reklamationsret. En defekt eller en brugt Nintendo Wii i dårlig stand, undgår du, når du køber den igennem Nes Bozz frem for en privat forhandler. Du kan være sikker på, at når du har købt den brugte Nintendo Wii hos os, får du også noget for dine penge. Samtidig behøver du ikke bekymre dig om en auktionstimer, der kan udløbe hvert øjeblik, om du bliver budt over, eller om du giver mere for den brugte Nintendo, end hvad den egentlig er værd. Hos os køber du den brugte Nintendo Wii og skal ikke bekymre dig om andet end at nyde det fantastiske gameplay og de originale Nintendo spil fra Super Mario Galaxy til Mario Kart eller Super Mario Smash Brothers.

Hos Nes Bozz bestræber vi os altid på at have brugte Nintendo Wii’er samt spil og tilbehør på lager. Hvis du ikke ser en på vores hjemmeside i øjeblikket, så kontakt os endelig, og så ser vi på hurtigst muligt at anskaffe dig din helt egen brugte Nintendo Wii.
Pga. det innovative gameplay findes der et hav af tilbehør, som vi bestræber os på at have det største sortiment af hos Nes Bozz.