Nostalgiske Nintendo 8 maskiner og spil

Brugt Nintendo

Hvem kan ikke huske den første Nintendo? Ikonisk på et hav af måder og en af de første store fornøjelser på konsol markedet med unikke spil og fantastisk grafik... ja alt er jo relativt. Eller Super Nintendoen, med det første Mario Kart, hvor man ikke kun kunne tøve modstanderne med fart, men også røde og grønne skildpaddeskjold. Så kom Nintendo 64… den første Nintendo konsol i fuld 3D. Den første konsol indbygget med fire controllers - ikke længere var det nødvendigt at ens ven, søskende eller forældre skulle se med fra sidelinjen, mens monstre blev basket og gokarts givet baghjul. For første gang man så den elskelige blikkenslager udfolde sig i 3D i Super Mario 64. Minderne vælter frem, når man tænker på de gamle Nintendoer, der var både engagerende og underholdene. Desværre er mange af os kommet til at sælge de gamle perler, og de minder der fulgte med. Så er det jo godt at Nes Bozz sælger brugte Nintendo’er i god stand.

Nintendo har altid forsøgt at innovere gameplayet på deres konsoller og udviklet originale spil, der kun udkommer på denne platform. Det er, hvad der gør Nintendo til Nintendo, og de gamle Nintendoer var ingen undtagelse. Atari 2600, som udkom i 1977, var den mest populære konsol før Nintendo 8 bit. Til Atari 2600 udkom bl.a. det kendte Donkey Kong. Den originale Nintendo repræsenterede Mario og Donkey Kong hjemme i stuerne på en sjov og indragende måde. Nintendo 8 benyttede kassetter med et stort udvalg spil. Den var et hit og at der stadig er så mange i dag, der virker, viser at det var - og er - kvalitet. Super Nintendoen havde opdateret grafik, ”moderne” joypads og masser af farver.
Nintendo 64 var den første, hvor det var indbygget, så man kunne være fire spillere og designede spil til præcist dette formål. Den har helt unikke kontrollers, der er store, men ligger godt i hånden og giver spilleren en lang række muligheder. Når man tænker på joysticket i midten, mindes man smerten, der fulgte med Mario party, hvor man nådesløst kørte håndfladen henover, for at få så mange omdrejninger som muligt. Det var ikke uden røde og ømme håndflader, man kom i mål – men hvor var det også sjovt, mens det stod på. I dag er konsollen for længst udgået af produktion, så man kan kun anskaffe sig en brugt Nintendo 64. Hos Nes Bozz bestræber vi os på altid at have brugte Nintendo 64’er på lager, og vi sikrer os, at de er i god stand, før vi sælger dem videre.

For os der har haft en, kan vi måske godt være bekymrede over at skulle købe en brugt Nintendo – især mht. Nintendo 64's skrøbelige joystick, der under tiden har modtaget en hel del vold. Men når du køber en brugt Nintendo hos Nes Bozz, skal du ikke være bekymret. Inden vi sælger den brugte Nintendoen videre, gennemgår vi den og sikrer os, at den fungerer, som den skal. Det gælder selvfølgelig også de kontrollere, der medfølger. Vi sikrer os, at joysticket er i orden, og hvis det er nødvendigt, bliver der påsat et nyt.
Der er mange moderne konsoller, men med den gamle brugte Nintendo medfølger en nostalgi, som man ikke kan hamle op med. Samtidig findes der en masse sjove spil som Mario Kart, Super Mario og det populære Zelda - selvom de findes i genudgivelser til f.eks. Nintendo DS – giver sig bedst ud på den brugte Nintendo. Der findes ingen Nintendo konsoller, der er bagud kompatible med den originale Nintendo, Super Nintendoen og Nintendo 64 spillene, så hvis man har en masse spil liggende, er den eneste vej frem en brugt Nintendo.

Når du køber en brugt Nintendo hos Nes Bozz, kan du være sikker på, at der er 2 års reklamationsret, og at den bliver leveret til dig i så god en stand som muligt.
Referencer: http://en.wikipedia.org/wiki/Nintendo_64