F-Zero er et spil med et underligt navn - det vil sige at mange forstår ikke hvad F-Zero handler om når man læser navnet. F-Zero skal forstås som "F-0" - Altså en ny form af "F-1" - altså "Formel 1".F-Zero er en serie med futuristiske ræs - Ræsene foregår nemlig i det 26. århundrede.
F-Zero til SNES(Super Nintendo Entertainment System) er det første spil i serien. Serien er højt elsket af racing games-fans. Dette skyldes at det er simple ræs med lynhurtige køretøjer. I nogle tilfælde kan man køre med over 500 km/t i dette spil. - F-Zero er SERIEN for fans af hurtige og simple racing spil.

Lad os nu se på "F-Zero" spillet til Super Nintendo Entertainment System.
Når spillet startes kan man vælge om man vil køre et "Grand Prix", om man vil træne, eller om man vil se sine rekorder.
Når man vil køre skal man starte med at vælge et køretøj (Der er 4 køretøjer at vælge imellem) - Mange vil nok vælge Blue Falcon (det er nemlig Captain Falcons køretøj).
Derefter skal man vælge mellem 3 Grand Prix - Knight League, Queen League eller King League.
Ved disse Grand Prix kan man vælge mellem niveauerne, Beginner, Standard, Expert - Men selv beginner kan være svært. Da dette spil byder på mange udfordring med hensyn til sværhedsgrader så vil de hardcore-gamer have mulighed for at afprøve deres racing skills. - Dog er det ikke muligt at spille multi-player i dette spil - men så kan man prøve at slå hinandens tider i diverse baner - hvilket også kan være sjovt.

Super Nintendo er en 16 bits maskine, så derfor er spillene 16 bits stærke - 16 bits er meget primitivt set med nutidens øjne, men selv i dag kan det være utrolig underholdende at spille på en 16 bits maskine, som Super Nintendo. Bare det at lytte til F-Zero's musik er FANTASTISK - der er så mange gode melodier på dette spil, og det er med til at give en rigtig god stemning når man spiller dette spil.


F-Zero (SNES)

Model/varenr.: 2f06
60,00DKK
75,00DKK
Du sparer: 15,00DKK
Lager: Ikke på lager

GRATIS Levering over 1000DKK

Tilbehør
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: